Kompetencer

Jeg er uddannet psykolog ved Københavns Universitet, autoriseret som psykolog af Psykolognævnet, og godkendt af Dansk Psykolog Forening som specialist i psykoterapi til voksne.
Desuden har jeg en sundhedsfaglig BA-grad samt en mastergrad fra Roskilde Universitet i Voksenuddannelse og Human Resource Development (MVO).

Endvidere har jeg mange års terapeutisk efteruddannelse indenfor flere metodiske retninger, herunder:

  • 2-årig specialistuddannelse i Kognitiv- og Compassionfokuseret terapi
  • 3-årig efteruddannelse i Somatic Experiencing®, der er en terapeutisk metode rettet mod traumetilstande
  • EMDR (Eye Movement Densensitization and Reprocessing), bl.a. egnet til traumebehandling
  • 4-årig uddannelse i Organisk Psykoterapi, en kropsorienteret psykoterapeutisk metode
  • Advanced TRE®Provider. Tension and Trauma Releasing Exercises (TRE®), Spændings- og Traumeforløsende øvelser

Jeg har adskillig års erhvervserfaring, dels som privatpraktiserende psykolog og terapeut, dels som psykolog indenfor det specialiserede palliationsområde samt indenfor psykiatri.
Dertil har jeg arbejdet med facilitering af medarbejderes faglige og personlige udvikling – som leder, supervisor og underviser.

Sigtet i mit terapeutiske arbejde er at tilbyde professionel faglighed til mennesker, som oplever at livet er svært og som gerne vil arbejde med deres personlige udvikling – individuelt eller i parforholdet. Mit fokus er på bl.a. belastningsreaktioner, stress, depression, angst, selvværdsproblemer og sorgreaktioner.

Jeg har særligt speciale i forhold til arbejdet med krise-, traume- og sorgreaktioner hos mennesker med alvorlig og livstruende sygdom samt deres pårørende og efterladte.

Supervision af psykologer på vej til godkendelse som autoriseret psykolog eller specialist i psykoterapi samt af andre faggrupper er ligeledes en af mine kernekompetencer.